A Magyar Artroszkópos Társaság 13. Kongresszusa

Kedves Kolléganők és Kollégák!

A Magyar Artroszkópos Társaság vezetősége nevében sok szeretettel hívok meg minden érdeklődőt soron következő 13. Kongresszusunkra. Immáron hagyomány, hogy minden második évben úgynevezett „nagy” Kongresszust rendezünk, melynek elsődleges célja a hazánkban artroszkópiával foglalkozó szakemberek munkájának széles körben történő megismertetése, gyakorlati tapasztalatok átadása és ugyanakkor a tudomány mai állásának az ismertetése.

A kongresszusi témaköröket igyekeztünk úgy összeállítani, hogy a kezdő és a nagyobb gyakorlattal rendelkező orvos kollégák egyaránt érdeklődésüknek megfelelő téma csoportokat találjanak. A választott témák ortopéd és traumatológus kollégák érdeklődésére egyaránt számíthatnak.

Az egyes szekciókat az adott téma nagy tapasztalatú szakemberének előadása vezeti be. Fontosnak érezzük gyógytornászok és műtősnők részvételét, ezért részükre külön szekcióval és workshoppal igyekeztünk tartalmas elméleti és gyakorlati programot összeállítani.

A Kongresszus helyszíne és rutinos szervező csapata minden bizonnyal garantálja, az aktív szakmai programon túl, a kellemes és színvonalas feltöltődést.

Dr. Szigeti István
MAT elnök

Tisztelt Kolléganők és Kollégák!

Megtiszteltetés számunkra, hogy a Magyar Artroszkópos Társaság 13. Kongresszusát a szolnoki MÁV Kórház Ortopédiai Osztálya rendezheti. Örömmel és lelkesen szervezzük a kongresszust, melynek helyszínéül a tiszaligetben pár éve felépült Szolnoki Főiskola kampuszát választottuk.

A szép környezet és a főiskola technikai feltételei biztosíték arra, hogy a rendezvényt jó hangulatban, zökkenőmentesen bonyolíthassuk le. A tiszaliget szállodái lehetőséget teremtenek arra, hogy 10 percen belül mindenki gyalog elérhesse a kongresszus helyszínét. A MAT vezetősége által megadott témák reményeink szerint az érdeklődők és előadók széles körét vonzza a rendezvényre.

Orvosok, gyógytornászok mellett a rendezvény lehetőséget biztosít a műtősnőknek is hasznos információk szerzésére. A város nevezetességei , szép parkjai, a Tisza, a Holttisza és Zagyva folyók festői szépsége, a bankettvacsora és annak programja reméljük a szabadidő eltöltését is emlékezetessé fogja tenni.

A rendezőség nevében sok szertettel várjuk Önöket Szolnokon!

Dr Mike György
a kongresszus főszervezője

További részletek és információk a programmal kapcsolatban a www.asszisztencia.hu oldalon olvashatók.