A Magyar Kézsebész Társaság 21. Kongresszusa és Fiatal Kézsebészek Fóruma

Kedves Barátaim, Kézsebész Kollégák
Tisztelt kézsebészet iránt érdeklődő Egészségügyi Dolgozók!

Örömmel hívok meg minden kedves érdeklődőt a Magyar Kézsebész Társaság 21. kongresszusára, valamint az ezt követő Kelet Európai IFSSH / FESSH Kézsebészeti Kurzusra.

Lassan hagyományteremtőnek mondhatjuk a Miskolci Kézsebész Centrum által megszervezett Nemzetközi Kézsebészeti Kurzusokat. Ezeken a kurzusokon Európa és a világ legjobb kézsebész szakemberei engednek betekinteni saját műhelytitkaikba és oktatják a magyar és a kelet-európai kézsebészeket.

Az elméleti és gyakorlati oktatásra kiváló körülményeket és lehetőségeket biztosít számunkra örök támogatónk a hajdúszoboszlói AquaSol és Béke szállodák vezetése valamint a debreceni Patológiai Intézet. A 2012-ben első alkalommal cadaver demonstrációval egybekötött kurzus nagy sikerén felbuzdulva úgy éreztük, hogy kötelező módon ismétlésre szorul ez az érdekes oktatási forma.

2014-ben a kurzus fő témája a sebészeket minden időkben érdeklő téma, a műtéti trükkök és tippek bemutatása, megbeszélése lesz.

A Nemzetközi Kézsebészeti Kurzusra a részvételi díjból a magyar résztvevők számára jelentős kedvezményt biztosítunk. A kedvezmény csak ezen a honlapon való regisztráció során érhető el.

A kurzussal szoros összefüggésben megrendezendő éves kézsebészeti kongresszus lehetőséget nyújt minden magyar kézsebésznek, illetve kézsebészet iránt érdeklődő egészségügyi szakembernek, hogy megossza kollegáival tudását, tapasztalatát, aktívan részt vegyen Kézsebészeti Társaságunk tudományos, szakmai és szociális életében.

Mint a fenti rendezvény szervezője és a Magyar Kézsebész Társaság Elnöke a fokozatosan romló egészségügyi, gazdasági helyzet és a tudományos rendezvények finanszírozásának egyre nehezedő feladata ellenére optimistán tekintek e nehéz időkben is a jövőbe, hisz meggyőződésem, hogy egy szakmailag megújuló, az új iránt érdeklődő, a hagyományokat tisztelő társaság jelenlétével fogja igazolni, hogy méltó a nagynevű elődeink által elkezdett kézsebészeti hagyomány folytatására.

Szeretettel várok mindenkit 2014. szeptemberében Hajdúszoboszlón.

Dr.Szabó Zsolt PhD.
Egyetemi docens / intézetvezető főorvos
MKT Elnök

További részletek és információk a programmal kapcsolatban a www.asszisztencia.huweboldalon olvashatók.