AO Bázis Kurzus Visegrád, 2015

Kedves Szakvizsgára Készülő Kollégák!
Engedjétek meg, hogy a hivatalos csatornák mellett ezzel a levéllel külön is felhívjuk a figyelmet egy nagyszerű lehetőségre, illetve egyben meg is hívjunk Benneteket Visegrádra, a 2015. február 4-6 között tartandó AO Bázis Kurzusra, amelynek szakmai házigazdája idén a Péterfy Sándor utcai Kórház Baleseti Központja.
Azon kívül, hogy ez a képzés is – 2013 óta – kötelezően része a szakvizsgaképzésnek számos oka van, ami miatt érdemes megfontolni a részvételt. Az idei kurzus kiemelkedik az eddig:megtartott kurzusok közül legalább két dologban:

  • most találkoznak a résztvevők először Magyarországon, az eddigi tananyagot kiegészítő olyan újdonsággal, ami a manualitást fejleszti egy nagyon szemléltető megközelítéssel. „AO Skill Lab”-nak hívják ezt a programot és már az első nap délután megismerkedhetünk vele.
  • a kitűnő magyarországi oktatói gárdát kiváló külföldi kollégák erősítik az idén is, de most prof. Michael Wagner személyében egy olyan előadó is megtisztel minket, aki az LCP technika filozófiájának „atyja”, ebben a témában frt AO-s könyv társszerzője.

Mindezek figyelembe vételével kérem, fontoljátok meg az idei évben való AO Bázis Kurzus részvételt!

További információ a következő linken érhető el:

https://aotrauma2.aofoundation.org/eventdetails.aspx?id=3354&from=PG_COURSEDIRECTORY

Szeged, 2015. január 19.

Üdvözlettel,

 

Prof. Dr. Varga Endre, AO Trustee

Dr. Tóth Ferenc, Kurzus Chairman

Dr. Nacsai István, AO Munkacsoport Magyarországi Elnöke