Magyar Gyógytornász-Fizioterapeuták Társasága X. Jubileumi Kongresszusa

Traumatológus Társaság
Dr. Detre Zoltán

Tisztelt Elnök Úr!

A Magyar Gyógytornász-Fizioterapeuták Társasága 2015. október 29-31. között . rendezi meg X. Jubileumi Kongresszusát Budapesten, a Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpontban. Kongresszusunk fővédnöke az Országgyűlés elnöke, Kövér László.

A Magyar Gyógytornász-Fizioterapeuták Társaságának Vezetősége nevében tisztelettel kérem, hogy tisztelje meg jelenlétével kongresszusunkat, melynek ünnepélyes megnyitója az Országház Felsőházi termében kerül megrendezésre 2015. október 29-én 14:00 órai kezdéssel és várhatóan 15:30 óráig fog tartani.

Kongresszusunk tudományos programjában idén is lesznek külföldi előadók, melyek mindig frissülést, új szint hoznak a fizioterápiás gondolkodásunkba és ajtókat nyitnak meg új terápiás eljárások felé. A plenáris ülésen és a tudományos szekciókban a tudományos élet kiváló professzorai fogadták el felkérésünket. Kongresszusunkat megtiszteli jelenlétével a Gyógytornászok Világszövetsége Európai Régiójának elnöke Sarah Bazin is. Tudományos programunk összeállításánál szem előtt tartottuk, hogy az elméleti és gyakorlati tudás még határozottabban összekapcsolódjon a klinikai demonstrációkon, valamint az ifjúsági szekció megtartásával teret adhassunk a jövő generációjának.

A konferencia hivatalos weboldalának elérhetősége:
http://www. asszisztencia.hu/mgyft/kong

Szíves visszajelzését mindenképpen várjuk Lehel-Gyöngyösi Judit MGYFT főtitkár elérhetőségein várjuk:
MGYFT 1446 Budapest, Pf. 430; tel: 411-1208; fax: 411 -1209, judit.lehel@gyoqytornaszok.hu

Amennyiben megtiszteli jelenlétével Kongresszusunkat, úgy kérem, hogy az Országház szigorú beléptetési rendjének megfelelően küldje el számunkra személyi igazolványának számát és lejárati idejét.

Budapest, 2015. szeptember 4.

Tisztelettel:

 

Egyed Márta
Kongresszus Elnöke