Magyar Podiátriai és Lábsebészeti Társaság XXI.Tudományos ülése

Kedves Kollégák/Kolleginák!
2017. november 24-25-én lesz a Magyar Podiátriai és Lábsebészeti Társaság XXI.Tudományos ülése, Workshoppal, az „ország közepén”, Cegléden, a Hotel Aquarell****-ben, melyre minden a lábsebészet és podiátria iránt érdeklődőt szeretettel várunk.

A lábsebészet ma már az ortopédia-traumatológia önálló területévé vált. Speciális vizsgáló módszerek – eszközök, műszerek, járás és terhelés mérő eszközök, – továbbá e területen képzett orvosok, szakemberek, podiáterek, gyógypedikűrösök, diplomás szakdolgozók, lábápoló asszisztensek stb., szükségesek korszerű műveléséhez.

Workshop: Ebben az évben először lesz, előláb rekonstrukciós instrukciós kurzus, műtéti gyakorlattal műcsonton pénteken d.e. 08.30-13.00-ig, Dr. Czipri Mátyás jelenleg Angliában dolgozó lábsebész kollégánk szervezésében, az OrthoSolutions Ltd. cég támogatásával. Ezen a kurzuson legfeljebb 24 kolléga vehet részt, elsősorban fiatal szakorvosok és rezidensek részvételére számítunk. Tematika: osteotomiák, arthrodesisek az előlábon.

Tudományos Ülés témái:
– A láb traumás elváltozásai, sérülései, törései, amputációk.
– Helyreállító és plasztikai beavatkozások, rehabilitáció és utókezelés lábsérülések után.
– Gyakori gyermekkori lábelváltozások műtétei (dongaláb stb.)
– Rendszerbetegségek lábelváltozásai, műtéti kezelés.
– Varia

A Tudományos ülés orvosok részére akkreditálva lett, 24 kreditponttal az SE-TK/2017.II./00170-es nyilvántartási számon, illetve szakdolgozók részére ugyanezzel a nyilvántartási számmal 12 pont jár.

Előadás bejelentési határidő és kedvezményes jelentkezés: 2017. október 15-ig

Részletes tájékoztatás és jelentkezési lap, valamint előadáshoz bejelentőlap elérhető a rendezvény weboldalán: http://newinst.wix.com/mplt2017 vagy telefonon, emailben kérhető a New Instant rendezvényszervező irodától, a lap alján található elérhetőségek egyikén.

 

Kollegiális üdvözlettel:
Dr.Czipri Mátyás
a tudományos bizottság elnöke

Dr. Szokoly Miklós
a MPLT elnöke

Prof. Dr. Nemes György
a MPLT, örökös elnöke

 

New Instant Szervezőiroda – Kaposvári Krisztina
Cím: 1028 Budapest, Máriaremetei út 41. Tel.: 061/ 212-3014 Mobil: 0630/221-1513 Fax.: 061/225-0304
E-mail: newirendezveny@newinstant.hu
Web: www.newinstant.hu , http://newinst.wix.com/mplt2017