Magyarországi Fájdalom Társaság 2014. évi kongresszusa és a IV. Neurostimulációs Szimpóziuma

Tisztelt Kollégák!

Pécsett negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Neurostimulációs Szimpózium, amelyet a korábbi együttes rendezés sikerének köszönhetően második alkalommal a Magyar Fájdalom Társaság Kongresszusával közösen szervezünk meg. A rendezvényt a Magyar Neurológiai Társaság is támogatja.

A rendezvény egyben a MOTESZ és az OFTEX programjában szereplő továbbképző, akkreditált pontszerző kurzus is.

Minthogy a közös téma a fájdalom, ezért az idén a Neurostimulációs Szimpózium programjában is a fájdalom kezelésre fókuszált lehetőségeket tárgyaljuk. A Szimpóziumon nemzetközileg elismert külföldi szakemberek tartanak előadásokat, és gyakorlati tréninget a perifériás ideg stimulációról.

A Magyar Fájdalom Társaság Kongresszusának témái az experimentális módszerek és új irányok a fájdalom kutatásban, az orofaciális-, valamint a vertebrogén fájdalom lesznek.

A kongresszus multidiscipilináris, sokszor határterületi témákat tárgyal, ezért nemcsak neurológus, és idegsebész, hanem reumatológus, immunológus, onkológus, rehabilitációs szakemberek, pszichológus, pszichiáter, fogorvos, szájsebész, ortopédus szakemberek, valamint az experimentált fájdalomkutatásban érdeklődők jelentkezésére is számítunk.

A meghívott előadókon kívül poszter bemutatásra is nyílik lehetőség. A poszterek, nyomtatott forma helyett digitális formában, LCD kijelzőkön kerülnek megjelenítésre.

A tudományos programok látogatása orvostanhallgatók, rezidensek, Ph.D hallgatók, valamint egészségügyi szakdolgozók számára ingyenes. Az étkezések és a kiegészítő szociális programok látogatása költségtérítéses. A rendezvénnyel kapcsolatos további információkról a www.pcongress.hu honlapunkon tájékozódhatnak, bárminemű további kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésükre.

Absztrakt beküldés: 2014. július 31.
Jelentkezési határidő: 2014. október 1.
Kedvezményes regisztráció: 2014. május 31.
Regisztrációs- és szállásdíj befizetésének határideje: 2014. október 1.

További információk: www.pcongress.hu