Why Minimal Invasive?

Tisztelt Kollegák!

2012. október 14-19 között Magyarországra látogat Suthorn Bavonratanavech Professzor, aki az AO Foundation President Electje. Suthorn, 2014-től lép elnöki pozícióba. Több könyv írója, többek között a Minimal Invazív Synthesisekről írt könyvet.

A látogatás oka – amit nagy örömmel propagálok mindenkinek, – hogy 2014-ben esetlegesen Budapesten rendeznénk meg az AO Trustee éves találkozóját (június vége-július elején). A látogatásokon a magyarországi körülményeket fogják megvizsgálni. Ez a program komoly távlatokat nyithat Magyarország megítélésében a jövőben. (Soha, kelet-európai országban nem volt ilyen rendezvény…)

A látogatást kihasználva, felkértem Suthorn Professzor Urat, hogy tartson szakmai és egészségturizmussal kapcsolatos előadást is. Tudni kell, hogy Thaiföld a világ egészségturizmusának központja. Ezt ő örömmel vállalta. Két alkalommal hangoznak el az előadások:

Why Minimal Invasive?
Medical Service in Thailand in General and in My Hospital

Szegeden
2012. október 15-én, hétfőn 14-15:00 óráig tart előadást az Új Klinika (Semmelweis u.6) Láng Imre tantermében,

Budapesten
2012. október 17-én, szerdán 15:00 órakor tart előadást Péterfy Sándor Utcai Kórház Rendelőintézet és Baleseti Központ 8. emeleti Tantermében.(Budapest, Fiumei út 17).
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Prof. Dr. Varga Endre
egyetemi tanár, SZTE
A Magyar Traumatológus Társaság Elnöke
AOTrustee
A magyarországi AO Munkacsoport Elnöke

Meghívó