ELMARAD: XXIV. Magyar Podiátriai, Boka- és Lábsebészeti Társaság Tudományos Ülése

MEGHÍVÓ a XXIV. Magyar Podiátriai, Boka- és Lábsebészeti Társaság Tudományos Ülésére
2020 november 27-28. – Cegléd, Hotel Aquarell****

 2020 november 27-28-án tartjuk a Magyar Podiátriai, Boka- és Lábsebészeti Társaság akkreditált XXIV. Tudományos ülését, az „ország közepén”, Cegléden, a Hotel Aquarell-ben, melyre minden a lábsebészet és podiátria iránt érdeklődőt szeretettel meghívunk, várunk.

A lábsebészet ma már az ortopédia-traumatológia önálló területe.  Speciális vizsgáló módszerek, a műtétek széles skálája, új műszerek, járás és terhelés mérő eszközök, továbbá e területen képzett orvosok, szakemberek, podiáterek, pedikűrösök, diplomás szakdolgozók, lábápoló asszisztensek stb., szükségesek korszerű műveléséhez. Ismét várjuk előadók jelentkezését. Lehetőséget kínálunk korlátozott mértékben a témakörökhöz illeszkedő cégelőadások tartására is. Bízunk benne, hogy a COVID-19 már nem okoz fennakadást a konferencia idején!

A tervezett témakörök: 

  1. Lágyrész és csontsérülések, amputációk, diagnosztika.(Gyermek és felnőtt korban, küllő és fűnyíró típusos sérülések, utókezelés.)
  2. Sportsérülések, sportkárosodások.
  3. Boka és láb nem traumás elváltozások műtéti és konzervatív kezelése. Fejlődési rendellenességek. Helyreállító és plasztikai beavatkozások.
  4. Rendszerbetegségek megjelenése a lábon (diabetes, ér és nyirokeredetű keringészavar, reuma, köszvény, nehezen gyógyuló sebek korszerű kezelése, köröm és bőrgomba, stb.)
  5. Varia

A Tudományos ülés orvosok részére akkreditálva lett, 32 kreditponttal az SE-TK/2020.II./00258-as nyilvántartási számon, illetve szakdolgozók részére 16 pont jár.

Tájékoztatjuk az előadásra jelentkezőket, hogy kredit pontot, mint előadók, és mint résztvevők is kaphatnak. Felhívjuk a visszatérő résztvevőinket, hogy a Hotel a felújított 4 sz. autóút felől rövidebb, úton is megközelíthető!

Részletes információ és jelentkezési lap elérhető a rendezvény weboldalán is: https://newinst.wixsite.com/mplt2020
Jelentkezési lap

New Instant Szervezőiroda – Vámosi Kinga
1028 Budapest, Máriaremetei út 41.
Mobil: 06 20 544 4032 Fax: 061/225-0304
E-mail: penzugy@newinstant.hu Web: www.newinstant.hu 

Előadás bejelentési határidő:  2020. október 20
Kedvezményes jelentkezési határidő: 2020. október 15.

Kollegiális üdvözlettel a Szervezőbizottság nevében:

 

Prof. Dr. Szokoly Miklós Prof. Dr. Nemes György
MPBLT elnöke MPBLT örökös alapító elnöke