Levél nem fizető tagtársaknak

Tisztelt Tagtársak!

A Magyar Traumatológus Társaság nyilvántartása szerint Ön a Magyar Traumatológus Társaság tagja, de 2015, vagy az azt megelőző években tagdíjfizetési kötelezettségének nem tett eleget.

Tisztelettel kérem Önt, hogy a Magyar Traumatológus Társaság 2016. évi tagdíját és az elmaradt évek tagdíjait a mellékelt csekken vagy átutalással rendezni szíveskedjenek 2016. március 31-ig.

OTP BANK 11707024-20101426

Az éves tagdíj 35 év feletti Kolléganők és Kollégák részére 10.000 Ft
35 év alatti Kolléganők és Kollégák részére 6.000 Ft
Szakdolgozók részére 3.000 Ft

A társasági tagdíjak tartalmazzák a Magyar Traumatológia című folyóirat előfizetési díját is.

Amennyiben a befizetésről számlát kérnek, azt jelezzék a Társaság titkárnőjének, Mészáros Zsuzsannának. (meszaros.zsuzsanna@baleseti.hu Tel: 061-333-8700)

Azok a Kollégák, akik nyugállományba vonultak, társasági tagdíjfizetési kötelezettségük nincs. Kérem, ezt is jelezzék a Társaság Titkárnőjének. Amennyiben a tagdíjfizetéssel kapcsolatban bármilyen problémájuk lenne, kérem azt is jelezzék a Társaság titkárnőjének vagy főtitkárának. (floris.istvan@baleseti.hu)

A Magyar Traumatológus Társaság 2016-ban ünnepli megalapításának 50. évfordulóját. Ebből az alkalomból Jubileumi Évkönyvet jelentettünk meg.A Vezetőség határozata alapján a Társaság azon tagjai, akik a tagdíjfizetési kötelezettségüknek eleget tettek és a tagdíjfizetésre nem kötelezett nyugdíjas Kollegák térítésmentesen átvehetnek egy példányt a Társaság Titkárságán. (Baleseti Központ, intézetvezető-helyettesi irdoa)

Amennyiben valaki ezen felül igényel Jubileumi Évkönyvet, 5.000 Ft térítési díj ellenében megvásárolhatja.

Tisztelettel kérem Önöket, hogy az ingyenes példányt is a Titkárságon vegyék át, annak postai úton való elküldésére nincs lehetőségünk.

A Vezetőség határozata szerint az ingyenes példányra azok jogosultak, akik 2016. évig a tagdíjfizetési kötelezettségüknek eleget tettek.

Budapest, 2016. február 18.

Tisztelettel

Dr. Flóris István
főtitkár