Levél nyugdíjas tagjainkhoz

Tisztelt Tagtársak!

A Magyar Traumatológus Társaság vezetőségének határozata szerint a nyugállományban lévő kollégáknak tagdíjfizetési kötelezettsége nincs.

Tisztelettel kérem Önt, hogy amennyiben a társasági tagságát a 2016. évben is megkívánja tartani, azt jelezze e-mailben vagy telefonon a Társaság titkárnőjének, Mészáros Zsuzsannának, (e-mail: meszaros.zsuzsanna@baleseti.hu , Tel: 061-333-8700) amennyiben a Magyar Traumatológia című folyóirat előfizetésére igényt tartanak. Ebben az esetben a folyóirat előfizetési költségét kell csak megtéríteni, ami 4.000 Ft/év.

A folyóirat előfizetési díját a mellékelt csekken tudják befizetni, vagy a Társaság bankszámlájára átutalni.

OTP BANK 11707024-20101426

A Vezetőség határozata szerint a Magyar Traumatológus Társaság tagdíjfizetésre nem kötelezett, nyugállományú tagjai a Társaság éves kongresszusán a regisztrációs díj fizetése alól is felmentést kapnak.

A Magyar Traumatológus Társaság 2016-ban ünnepli megalapításának 50. évfordulóját. Ebből az alkalomból Jubileumi Évkönyvet jelentettünk meg, amelyet a Vezetőség határozata alapján a Társaság azon tagjai, akik a tagdíjfizetési kötelezettségüknek eleget tettek és a tagdíjfizetésre nem kötelezett nyugdíjas Kollegák térítésmentesen kapnak egy példányt.

Amennyiben valaki ezen felül igényel Jubileumi Évkönyvet, 5.000 Ft térítési díj ellenében a Társaság Titkárnőjétől, Mészáros Zsuzsannától a Baleseti Központ Titkárságán megveheti.

Tisztelettel kérem Önöket, hogy az ingyenes példányt is a Titkárságon vegyék át, annak postai úton való elküldésére nincs lehetőségünk.

Budapest, 2016. február 18.

Tisztelettel

Dr. Flóris István
főtitkár