Pályázati felhívás ortopéd-traumatológus szakorvos jelöltek részére

A Magyar Traumatológus Társaság vezetősége pályázatot hirdet ortopéd-traumatológus szakorvosjelöltek részére a kötelező, fizetésköteles szakvizsga előkészítő tanfolyamok (ATLS, AO Bázis Kurzus) részvételi díjának támogatására.

A pályázat feltétele, hogy a pályázó tagja legyen a Magyar Traumatológus Társaságnak és a pályázat évében tagdíjfizetési kötelezettségének eleget tegyen, valamint szakmai tudományos tevékenységet végezzen.

A pályázatok elbírálását és a támogatásra pályázónként fordítható pénzösszeget a Magyar Traumatológus Társaság vezetősége által megválasztott öttagú bíráló bizottság értékeli a vezetőség által kidolgozott, a tudományos tevékenységet értékelő pontrendszer alapján. 

A pályázatnak tartalmaznia kell a pályázó személyi adatait, munkahelyét, a pályázni kívánt tanfolyam címét, helyét, idejét és a teljes részvételi díj összegét, valamint a Magyar Traumatológus Társaság részére befizetett 2019. évi tagdíjról szóló bizonylatot és a pályázó elmúlt öt évben végzett tudományos tevékenységének részletes leírását.

A pályázatokat a 2019. évben megrendezésre kerülő szakvizsga előkészítő tanfolyamok támogatására e-mailben a Magyar Traumatológus Társaság Főtitkárának (Dr. Flóris István, e-mail: floris.istvan@obsi.ju) vagy postai úton a Társaság címére: (Magyar Traumatológus Társaság, 1081 Budapest, Fiumei út 17.)

Amennyiben a pályázó még nem tagja a Traumatológus Társaságnak felvételét a Társaság titkárnőjénél, Mészáros Zsuzsannánál intézheti. (meszaros.zsuzsanna@baleseti.hu, Tel: 061-299-7701)

Budapest, 2019. január 31.

Dr. Flóris István PhD

a Magyar Traumatológus Társaság főtitkára