Rendkívüli közgyűlési meghívó

MEGHÍVÓ

Tisztelt Kollégák!

A Magyar Traumatológus Társaság  rendkívüli Közgyűlését a Vezetőség nevében

2017. január 6. délelőtt 10 órára összehívjuk.

Helyszín:
Péterfy Sándor utcai Kórház Baleseti Központ (Bp., VIII. Fiumei út 17.)
VIII. emeleti Konferencia terme

Amennyiben a fenti időpontban a megjelentek száma alapján a Közgyűlés nem lenne határozatképes, akkor ugyanazon a napon, ugyanott 10 óra 15 perckor a megjelentek létszámától függetlenül kerül sor a Közgyűlésre.

Napirendi pontok:

  1. Vezetőségi tag választás
  2. Egyebek

A szokatlan időben összehívott Közgyűlés oka és egyetlen feladata a 2016. szeptember 2-i Közgyűlésen történt új Vezetőség választásakor kialakult szavazategyenlőség. A  választások után megtartott gyors szavazatszámlálás eredményét a szavazatok ismételt és alapos újraszámlálása nem minden tekintetben erősítette meg. Az Alapszabályunk szerint a Vezetőségbe a választással 31 kolléga kerülhet. Az első számolások után kihirdetettekkel ellentétben a  30. 31. és 32. helyen “holtverseny” alakult ki. Most azt kell eldönteni, hogy a e három kolléga – névsor szerint Csonka Endre, Ezer Ferenc és Gruber Károly – közül ki az az egy, aki rendes tagja lesz az új Vezetőségnek. Alapszabályunk szerint ennek eldöntésére csak a Közgyűlés jogosult. Az alapszabály 10. § 3. pont szerint a Vezetőségbe az választható, aki a jelöltséget elfogadta. Ez a feltétel már teljesült, emiatt most új kérdést az említett három kollégához ezzel kapcsolatban nem intézünk.

A Közgyűlésen természetesen az egyebek napirendi pontban minden, a Közgyűlés hatáskörébe tartozó kérdés megtárgyalható.

A Közgyűlés után  az új Vezetőség első vezetőségi ülését is megtartjuk. Ennek programját a 2016. szeptember 2-i szavazás első 32 legtöbb szavazatot kapott tagjának megküldjük.

Budapest, 2016. december 14.

 

Üdvözlettel

Dr. Turchányi Béla s.k.                                                           Dr. Flóris István s.k.

elnök                                                                                        főtitkár