Tájékoztatás ÖGU tagsággal kapcsolalatban

Logo Ogu

Tisztelt Kollégák, Tisztelt MTT tagok!

 

Az osztrák baleseti-sebészeti társaság tagdíjával kapcsolatosan eddig is több levélváltás és telefon történt, és az ügy úgy néz ki, hogy véglegesen lezárult.

Sajnos az osztrák társaság nem fogadta pozitívan kérésünket, és tartja magát a 2010-es évre vonatkozóan az 50 Euro-s évi tagsági díjhoz.

Az osztrák társaság megkereste társaságunkat egy olyan lista kérésével, amelyen a magyar tagok szerepelnek. Mi csak azt a listát tudtuk nyújtani, amelyen a tavaly osztrák tagdíjat befizetett tagok névsora, neve szerepel, az idei tagságról nincs adtunk és valószínűleg nehézségbe ütközik annak pontos összeállítása is erre az évre.

A fentiek miatt az ő kérésük és az én kérésem is az, hogy aki erre az évre tag kíván maradni, vagy lenni akar, az vegye fel velük a kapcsolatot, akár telefonon, akár interneten, és jelentse be tagsági szándékát. Úgyszintén arra kérnék mindenkit annak érdekében, hogy azonos taglistánk lehessen, hogy ezen döntését társaságunk titkárságán is jelezze valamilyen formában.

A 2010.10.07-09-én megrendezésre kerülő Salzburg-i évi kongresszusukon is lehet személyesen kp. fizetéssel is tagságra bejelentkezni.

Egyszóval kérek mindenkit, akinek érdekében áll, vagy szeretne az ÖGU tagja lenni, hogy ezt ebben az évben a fenti okok miatt saját kezdeményezés formájában intézze el.

Az ÖGU elérhetősége a mellékelt levélen megtalálható.

Veszprém, 2010. augusztus 19.
Üdvözlettel:
Dr.Pákozdy János